KADANG KADANG MAHU JUGA POPULAR SEPERTI TAMAN RASYIDAH UTAMA

There was an error in this gadget

PANAS! PANAS! PANAS!!! klik cepat.

Monday, May 25, 2009

de blissful of May

19th May - nasa's bday. (de 12th bro)
20th May - abah's bday.
25th May - ibu's bday.

utk ibu abah n nasa yg terchenta..im wishing u happy bday n may Allah bless u fo whatever u do..n i love u all like dis much ---> mwahhhhhhhhh~ *hug* *hug* *hug*

speaking of d above, i must say dere r a lil bit of dissapointment here, sbb kami tade pluang utk celebrate de day togetha. abah outstation. ibu plak, full-loaded with kursus for d entire wiks. fuh..~

baiklah..jadi saya ade solid reason untk bangun awal pagi bagi spanjang mggu ini. yee..awal pagi ygb dimaksudkan adelah 6.oo a.m. aduh.. kalo tidak, cane dgn adik2 yg nk g skola tu. dhla ramai kot.. xpela, for d sake of my parents, no matter wat come across i wil do dat fo u both. -- nekad sunggoh nih! --

tp buring jugak bgn pg2 nih. bile adik2 had gone off to skewl, saye di umah wil just looking blindly over de wall. dgn harapan, ia akn memberi respon yg amat baik. tp hampaa..=( buhsannnn!

ibu! abah! cepatla balekk..nk mkn kek =p

Saturday, May 23, 2009

CNN terhebat!

pagi td pegi tpt pektikel lama.
was 'korek'king boxes n those old files sbb nak cr punch card.
mereka look very delightful when i came.
some of the issues we talked about...HERE:

1. @ HR - kakak2 officer disitu bgtau, sgtla bernasib baik sesungguhnye saye ini sbb tak terima lamaran am (despatch boy) suatu mase dolu ketika beliau mengoratku. kerana bininye yg sekarang asek mengadu belom ngandung2 lagik. huih~ perlu ke dibawa ke ofis cite2 sebegitu. lain kali, sblom masuk keje, sume hal umah, sangkut kat gate depan ofis tu. xyah bwk masuk opis.kes naye~~

2. @ FINANCE - kakak2 dan seorg abg disitu menganga tgk perut saya yg ramping.mengapa? mungkin baju tu yg bodyfit pon. xperlula begitu skali menganganye. kerana x semena2 saya berasa sangat perasan skali. ohh itu sgt xprlu.btol..takbur~

3. walopon saye dah lame lesap dr ctu, trnyata mreka msh prlukan khdmat aku disitu. sbgai ape? yee...ini yg kite xtau. haruslah sbagai CNN terhebat di abad ini. bukan mami jarum.ulangan.bukan mami mane2 skalipon. CNN adelah channel terbaik utk berita2 terkini yg sudah sah kesahihannye. hoi.aku kepo~

4. kbtolan saye membawa alim skali iaitu beliau bertindak sebagai bf dn future husband saya. sbb kami nk deting pastu. huih mereka di opis itu sungguhla sebok skali mau menengok beliau yg duduk didlm kete sesorg. die malu. sbb mate die wane coklet. eleh nmpk sgt pkai lens. sbb mane ade org jawe mate coklet! kah3~

wel..wateva it is, it was a nice short visit. got an offer utk keje sane. oh thanks, but no thanks..myte as well i look out for another co dulu.okehhhh

Monday, May 18, 2009

*boredom*

a boredom.

c'mon hit it like superstar.

hanging on de wall.

lying on de bed.

lewking at de floor.

while noting comes along.

wahh..lirik ape ini?
saye xtau la dey.
saye tulis saje kerana begitu penat melayan kebosanan.
huh.merudum jiwa.berbekas dihati.
kawan2 dimana kamu!!

Wednesday, May 13, 2009

ia memerlukan kesabaran..

1st: aku jatuh kat melaka bile excited sgt nk begambo lompat2. gedebuk! sua corduroy MNG koyak.sygnyeee...tp xpe,bru roock! nsb bek tym jatuh tu msh bleh kontrol cun agi.peh.

2nd: lutut mule mengeluarkan hasilnye. iaitu nanah2 yg dusta itu. pedihnye bagai menikam didade beb..! nsb baek ade doc yg x berapa nk tauliah sangat iaitu bersamaan dgn, b saye. diala yg tlg cuci dan jage luka saye tuh.thanx dear!

3rd: mulut mula membengkak dan aku dah tambah kapasiti pipi aku yg mmg dah sedia tesembul nih. buruk do'oh! tp sakit gile. n again, alim jugala yg betanggungjawab membawak aku g famesi utk beli ubat.thanx lagi dear!

4th: i lost my phone @ sempeneh.kuciwanya gurindam jiwa dan raga aku ni. apelah nasib. tp inilah qada' dan qadar. aku cuma mampu berdoa jgnla gambar2 dlm hp tu tesebar dan aku doakan org yg ambil hp buruk aku tu terima balasannya satu ari nanti.

jadi kawan2, moral of the story, tlg miscal atau msg aku dlm mase yg tedekat ni sbb aku nk smpan no korg yg hanyut bsame hp aku tu. i wil use d same old number. i love u guys! mwah~