KADANG KADANG MAHU JUGA POPULAR SEPERTI TAMAN RASYIDAH UTAMA

There was an error in this gadget

PANAS! PANAS! PANAS!!! klik cepat.

Saturday, May 23, 2009

CNN terhebat!

pagi td pegi tpt pektikel lama.
was 'korek'king boxes n those old files sbb nak cr punch card.
mereka look very delightful when i came.
some of the issues we talked about...HERE:

1. @ HR - kakak2 officer disitu bgtau, sgtla bernasib baik sesungguhnye saye ini sbb tak terima lamaran am (despatch boy) suatu mase dolu ketika beliau mengoratku. kerana bininye yg sekarang asek mengadu belom ngandung2 lagik. huih~ perlu ke dibawa ke ofis cite2 sebegitu. lain kali, sblom masuk keje, sume hal umah, sangkut kat gate depan ofis tu. xyah bwk masuk opis.kes naye~~

2. @ FINANCE - kakak2 dan seorg abg disitu menganga tgk perut saya yg ramping.mengapa? mungkin baju tu yg bodyfit pon. xperlula begitu skali menganganye. kerana x semena2 saya berasa sangat perasan skali. ohh itu sgt xprlu.btol..takbur~

3. walopon saye dah lame lesap dr ctu, trnyata mreka msh prlukan khdmat aku disitu. sbgai ape? yee...ini yg kite xtau. haruslah sbagai CNN terhebat di abad ini. bukan mami jarum.ulangan.bukan mami mane2 skalipon. CNN adelah channel terbaik utk berita2 terkini yg sudah sah kesahihannye. hoi.aku kepo~

4. kbtolan saye membawa alim skali iaitu beliau bertindak sebagai bf dn future husband saya. sbb kami nk deting pastu. huih mereka di opis itu sungguhla sebok skali mau menengok beliau yg duduk didlm kete sesorg. die malu. sbb mate die wane coklet. eleh nmpk sgt pkai lens. sbb mane ade org jawe mate coklet! kah3~

wel..wateva it is, it was a nice short visit. got an offer utk keje sane. oh thanks, but no thanks..myte as well i look out for another co dulu.okehhhh

2 comments:

Si Dewi Cumel said...

hello there so called anonymous! :)

kite tak recognize ur face but wan has once talked bout u. so yah i think i know u. heheh...

by the way, ape yang tak klaka and tak bes? heheh. if u would like to borrow the bracelet, please do not hesitate to ask :)

nice seeing u here in blogger. (oh did not i add u in facebook?)

:))

oMaRiaN's said...

yg x klaka n xbes : adiah fotogedik tu xdpt beli sndiri. n itu cume adelah frame dr ikea. huii~ just a typical 1. but stil, besyukur gak menang..cewah~

thx fo d offer. haha btw bracelet tu mmg cantek gilerrr kan? xpela..xbole pnjam sbb kalo pnjm frm u, nanti bf kite dah xmo belikan...wuwuwu~

thx sbb add kite kt fb!