KADANG KADANG MAHU JUGA POPULAR SEPERTI TAMAN RASYIDAH UTAMA

There was an error in this gadget

PANAS! PANAS! PANAS!!! klik cepat.

Monday, October 19, 2009

siapa kata saya TAK sayang UiTM?




UiTM dihatiku.
--bodek oii bodek--
UiTM ni u paling kool di dunia dan alam semesta.
sebab UiTM sejuk. maka, ia adalah cool.
haha merepek diam skarang boleh?

terima kasih uitm kerna bagi peluang aku naik pentas slama dua saat.
abang penjaga Q juga sempat berpesan,
"ok jalan terus sila jangan pause"
ayat xbole blaaaah.

aku nak buat peace dan gaya seorang wira masa amik degree atas pentas pon tak sempat. huishhh memang kool gilaaa lah! tapi xpela. pakcik pro-cans pon dah menggigil di atas stage. maka, aku buat keputusan aku akan berjalan gaya bebas dan laju untuk mengelakkan kesesakan lalulintas disitu. bila keraguan mula menonjolkan diri, iaitu dsebabkan "tuang" waktu raptai, aku mula tak tau ish macam mana nak tunduk nak senyum nak salam nak bentes kaki pemberi degree.haha. i was the 104th to be called naik ke pentas. jadi orang yg didepan mungkin bisa dong dibuat contoh. tapi semua pon gaya lain2. jadi aku tak tau jugak nak tunduk dulu baru amik baru blah dan tunduk lagi. atau perlu berhenti dan tabik dan jelir lidah terus merampas sijil itu dan menunjukkan gaya kemenangan? boleh ke kalau tidak melalut pada waktu ini. baik, terima kasih!

kembali ke tajuk asal, saya sudah pon bergelar graduan.
with 2nd class upper, ia cukup membanggakan!
yesterday was a blast.
i had a great moments with my fellow cliques, i love the most.
jomlah perhati dan jeles dgn gambar2 yang akan saya paparkan selepas iklan ini.
tapi kalau masih belum cukup untuk menjeleskan lagi, bole terus ke mukabuku (FB) saya di link ini:

(sila klik dengan yakin kat link diatas)

congratulations on graduating guys!

2 comments:

Si Dewi Cumel said...

weyyyyy, second class upper! what an achievement!

congrats darl!

AmalinaOmar said...

huge thanx hun (^_^)
yatt walaupun awak takde time tu, awak juga akan mndpt ucapan tahniah dari kite!

TAHNIAH yatt, so proud to see YAZRINA YUSOFF having this (***)= ANC.
congratulations, girl. =)