KADANG KADANG MAHU JUGA POPULAR SEPERTI TAMAN RASYIDAH UTAMA

There was an error in this gadget

PANAS! PANAS! PANAS!!! klik cepat.

Friday, November 7, 2008

“Superman wannabe”.


It was on a fine day actually but in a sudden, my car just gebooom breoookkkk.. – guess wat am I trying to say? Tu namenye, nak buat bunyi yang amat dasyat n tragis , to tel u dat I crashed my car..again! yes..A.G.A.I.N.
tula gare2nye minat sesangatle gamaknye kat Faizal Tahir smpaikan lately ni asek la rase nak tiru aksi die. Kengkadang tu rase cm nak bukak baju kat public. Wahh bole ke? Pastu plak skang ni rase cam nak tebang cam superman. N I did it man..! believe it or not.. meh le kerat kuku saye nih kalo x caye.
Gini – sbenonye nk reverse kete la cuz nk bagi another car kua. Setakat reverse-mereverse ni, routine le. Kire dah expert tahap gaban. Jap lagi I try to give it another shot by pulling the steering seblah tgn je n parking btol2 seblah surau. Tu yg tetibe je rase apsal bunyi tragis sgt ni? N dengan magicnye, tetibe aku rase cm berada dlm keadaan yg sgtla x stablenye. Mcm menonggeng je. Rupenye kete dah parking btol2 dlm longkang beso! Bole tahan terer aku nih. Penah korang buat parking dlm longkang? Xpenah kann…
Mase tu muke mmg dah tade darah ni. Mcm mayat baru kua peti sejuk. Cuak gile beb. Mane taknye mau remuk bibir kete aku tu. Kebetolan ade staf2 jejaka yg gagah2 belaka nampak tragedy menyayat hati tuh. Dengan skali kenyit je, aku bejaye mndapatkan bantuan beliau2 sekalian --- ha yg ni cite tipu je. Sbb dorg tolong dgn ikhlas.huu. 1st try, 6 org angkat xbole jalan gak. Panggil lagi n we give it another try. At last, 12 org angkat br bole kua dr longkang. N gua yg dah becampur baur prasaan ni bdiri kt situ dgn gaye superman yg bejaye jela. Malu siot..
Moral of the story, buckle up behind! Superman mmg cemtu. Dah a pakai spender kt luar pastu gelabah lak tu. See u soon.. =)

No comments: