KADANG KADANG MAHU JUGA POPULAR SEPERTI TAMAN RASYIDAH UTAMA

There was an error in this gadget

PANAS! PANAS! PANAS!!! klik cepat.

Saturday, November 28, 2009

aku bukan SYAITAN.

membazir itu amalan syaitan.
semalam aku banyak membazir.
jadi aku siapa?
SIAPA???
*tibee emo nak kene tulis beso beso*

woh! woh! jangan cakap aku syaitan.
kau pon sama. hahah. marah tak aku cakap macam ni. blwerk! saje nak update pasal aktiviti manusia bertopengkan syaitan aku dan rakan2 seperjuangan tak kira usia dan warna kulit at jusco member card day itu hari. seronot oh! bukan saja dapat shopping malah dating juga (^_^) kau jeles. kau jeles. hahaharun.

dengan semangat penuh waja, kami keluar rumah awal pagi. jarum pendek di jam pusaka peninggalan datuk menunjukkan ke nombor lapan. apesal tak sedap nah ayat aku buat novel nih. kurang puitis. tidak lemak berkrim disukai ramai. teruskan, pukul 9 dah sampai depan jusco taman U. pukul 9 pon dah jammed kottt!! pelik doe kenapa semua orang semangat sangat ambil cuti rehat semata mata mahu pergi membazir duit? hah kau cakap orang. kau pon 2 kali 5=10, 3 kali 5=15, 4 kali 5=20, 5 kali 5=25 . . . . . . . . kan dah tak boleh berhenti baca sifir.

ok dah taknak emo. dah teruskan dengan point utama. lepas dah sampai, terus buat stretching dengan aktiviti cam-whoring. kalau tiada aktiviti ini, hidup pasti suram. lantas akan tidak berjaya meneruskan aktiviti pembaziran dengan penuh semangat waja. pada kami, tak wilayahla kalau tak bercam-whore. dang. kau akan cekidaud gambar2 itu di bawah nanti. tontonlah sehingga muak. kalau tak cukup muak, boleh minta lagi!

kalau jenis jantina pun perempuan, mesti berminat nak bercam-whore dalam toilet.

dah mula sedar untuk pulang ke pangkal jalan. mahu pulang dari SECOND ROUND shopping. sebab itu plastic bag tidak banyak.

sudah lapar sebab gelojak nafsu kewanitaan yang tak terduga, maka McD tempat untuk melampiaskan nafsu kelaparan. malangnya, tiada abang hensem atau comel untuk tatapan. yang ada cuma wanita berpangkat emaknya =(

stretching selepas penat sehari suntuk terbongkok bongkok pilih barang dan penat beratur nak jumpa encik Cashier Jusco.

macam kanak kanak milo anda jadi sihat dan kuat.

baik baik jika lihat ini. kau akan maut sebab pose agak maut. hahah pengakuan berani maut.

waktu membeli dan membelah berlaku, terlalu banyak sangat objek yang menarik perhatian aku. objek ya, bukan jejaka.jauh sangat beza tuh. haha desperado! objek2 yang tak sepatutnya dibeli telah dibeli tapi aakhirnya tidak perlu menyesal sebab telah membeli. konon konon withdraw duit sikit saja untuk mengekang nafsu gelodak yang membara untuk shopping sampai jatuh iaitu shop till you drop. tapi sepandai pandai amal melompat akhirnya jatuh merudum jua. sumpah tak boleh tahan. semua tempat pun nak kene ada gantung2 peratus (%). wanita mana yang bisa tahan?? maka inilah jadinya:

jangan salahkan ibu mengandung. salahkan bapa yang mendayung. (+_+)

lepas dah rasa bersalah habiskan duit sendiri tanpa pengetahuan ibu bapa (lebih baik daripada menghabiskan duit ibu bapa tanpa pengetahuan sendiri, kan?), kami telah setuju untuk berkaroks! ohh i loike. hey karoks okay y'allS!!! kegemaran itu. =) lepas itu, karoks pula tidak ingat dunia. telah ambil sehingga 3 jam. nyanyi pula bukan calang2 lagu amy search saja. pilih lagu stok yang kene kepit kaki habess, tarik suara sampai urat leher keluar. nampak begitu seksi sekali. blegh~ kalau prosperity burger yang ada didlm perut tengahari tadi boleh keluar, dia cakap dia nak sangat keluar ketika aku sedang nyanyi. kurang ajar kau.

hang out dengan super-duper long lost frens! we used to be great cliques back in secondary school. hey sampai sekarang pon sangat masuk kepala. sebab itu sangat sayangg (^_^)



ini memang stok harok gila. maklumlah orang putus cinta nyanyi mesti beriya iya. hahah!

sudah habis takat ini sajalah. penat doe entri kali ni panjang gila. gara gara sudah bosan. bosan di rumah tiada kerja berfaedah. blogging adalah yang paling berfaedah setakat ini. esok kalau sempat aku update pasal sesi persolekan muka kawan aku. tak tau ap;edah jadi dengan beliau. ngeh!

hey, siapa nak teman aku tengok new moon, boleh cabut sehelai bulu kaki sendiri sekarang! tak. boleh offer diri sekarang. tata!

2 comments:

hannamaruku said...

haha. kau ni kmfm gle cam aku. toilet jusco aku plg syang dalam dunie. kau siap blh tido bawak tilam bantal. wangi pon wangi.

kalau g jj tak cam whore kat toilet mmg tak sah ah.

sep!

AmalinaOmar said...

suasana di jj takkan lengkap tanpa toilet nya yg indah dan menawan. kalau boleh aku nak beli sushi dan duduk dlm toilet depan cermin beso kt jj tuh baru puas hati aku. gimme 5 ah!!