KADANG KADANG MAHU JUGA POPULAR SEPERTI TAMAN RASYIDAH UTAMA

There was an error in this gadget

PANAS! PANAS! PANAS!!! klik cepat.

Tuesday, November 17, 2009

SAYA BERAT.

eh bukan rasa badan makin berat. tidak! sebab saya kurus.

*ini penting untuk self-confident walaupon agak menipu. Oh sweet lie! (^_^)

tapi rasa berat untuk pergi.

rasa sangat berat untuk tinggalkan.

point penting disini, im going to quit from teaching soon. very very soon. i know i wont be able to end it happily.i know i wont. dem lah. ingat boleh ke bersuka ria sebab dah selesai jadi cikgu.??

saya dah cinta pada job ini.sumpah begitu cinta. despite of all those kepedihan kekusutan keserabotan dan ketidaksenangan dan juga ketakbestan di sekolah nie, semua adalah kenangan. Kenangan terindah. Kadang kadang bila orang bagi kita kenangan yang pedih, itu yang kita akan ingat sampai mati. Jangan rasa mual bila baca ayat jiwang saya. Sekarang memang tengah layan feel.

Tengok sekolah dah kosong. Budak2 dah balik. Tinggal cikgu-cekgi saja. lalu jiwa saya pon rasa macam kosong.pernah tak awak tau kenapa? Sebab all this while, student saya yang cheer up my life here. Without ‘em seriusss mesti sudah lama saya taknak jadi cikgu. Mungkin hanya bertahan 2minggu paling lama. Tapi sebab mereka, hey tengoklah saya mampu bertahan sehingga hampir 5 bulan disini! Saya bangga. Kalau awak tak bangga, takpelah. Sebab awak taktau macam mana rasanya.

Aduh. Saya betul betul sayang students saya. For those who hv supported me all the way through, spending ur precious time listening to my problems, I appreciate that sooo much. Hey hey kenapa hati rasa pedih dan luluh wehh! Dem.dem. bertahannn! Kau kan gagah dan kental, amal. Sila bertahan.

Im going to stop here. Or else sendiri rasa nak menangis. Dahla pagi2 buta, datang sekolah terus layan jiwe lalu sendiri rasa merana.

5 comments:

Nurfatehah said...

I thought ko dah berenti? Huhu.

AmalinaOmar said...

belom sayang. aku sambung lagi for the sake of my beloved students. skarang dah rasa mcm xnk berenti unbtuk selamanya =(

Nurfatehah said...

ic. aku mati-mati ingat dah berenti. now i geddit. ko dalam dilemma eh? ko syg student tp school mcm bangang. is it?

AmalinaOmar said...

no lah dear. memang skewl agak bangang disitu tapi aku berjaya tahan. the thing is, kontrak nak habes dah. smpai hujung tahun sahaja! mamaaaaaaaaaaa!!!

Nurfatehah said...

ic. ic. hehe. sambunglah kontrak ape lagiiiii! =P ke pengetua yg tentukan kontrak?