KADANG KADANG MAHU JUGA POPULAR SEPERTI TAMAN RASYIDAH UTAMA

There was an error in this gadget

PANAS! PANAS! PANAS!!! klik cepat.

Wednesday, November 18, 2009

saya sayang ajie and abang




ini bukan kekasih baru saya.
ini kekasih cerah saya.
ajie and abang is on war.
sediakan sume peralatan. machine-gun, sniper, dan pemadam.
jika tersalah tembak, boleh padam cepat2. tapi ajie and abang pandai maka tak perlu tembak banyak2. sila guna semua ilmu yang dah dapat, make full use of that dear. u can do it, babeh.

so kakakmu yang sejuk (kewl) dan manis (sweet) disini ingin bagi exam wishes untuk SPM ajie and abang. so, this entry is dedicated to my dear little brother, Ahmad Aizuddin B Hj Omar and to my dear cuzzie, Ahmad Zulfadhlie B Zainal Abidin.

(*i noe u're not reading this now, but someday u will)

dear ajie and abang,
as much as i love u, this is how u gonna repay me for the endless love i gave.
be well-prepared for every single paper u sit for the SPM.
no excuse for not having enough time revising.
ajie, akak tumbuk jerawat kau nanti. abang, akak musnahkan rambut kool kau yang keras tu nanti.
banyakkan berdoa, semoga dipermudahkan segala kerja, dilapangkan segala fikiran dari kekusutan dan dilancarkan seluruh ingatan. dont be panic banyakkan selawat, just stay cool and give your best.
my faith on u ajie and abang. my prayer always be with u.
may success follow u wherever u go. and so do i.my best wishes are with u guys~
u two are intelligent, freaking-great. so go into the battle with some pride!
and bring out a bright future from there.
both of u are great in someway!
akak doakan yang terbaik, buat ibu dan abah bangga.
ajie and abang kan adik-adik yang hebatt!!
i love you lah~


nota rambang: ajie, kau memang adik akak sedaging sedarah. jadinya akak sayang ajie without limit. all i want is the best of ur life. untuk abang (fadhlie), walaupon title kita adelah sepupu, abang pon tau how close are we dalam konteks family ni kan. so i have seriously considered u as my very own brother, sama dengan ipud rafi ajie dan yang ramai lagi kat bawah tu. and that should tell u why dis entry mentioned "abang" together with my wishes. =)

No comments: