KADANG KADANG MAHU JUGA POPULAR SEPERTI TAMAN RASYIDAH UTAMA

There was an error in this gadget

PANAS! PANAS! PANAS!!! klik cepat.

Sunday, September 20, 2009

perkara yg melemahkan di alam RAYA =(

lemme highlight few things here, in case u didnt noe.

1. kegiatan melonggarkan pinggang.
ah sesi pembuatan kuih amat menyeksakan. seriously, every second it takes, im counting it down. walau telah berapa juta detik, aku tetap mengira. amat menyeksakan. bila family besar, ini yang kita perlu korbankan. iaitu risiko2 besar menghadapi osteoporosis. i rarely drink ANLENE. inilah akibatnya. sesi pembuatan kuih selama 3 hari berjaya ditamatkan dengan kelonggaran segala sudut skru di pinggang. dan alignment agak lari disitu . aduh!

2. mana mood raya ni tak sampai2 lagi??
jam menunjukkan pukul 1 pagi bersamaan 20 september 2009, iaitu mengikut kalendar islam bersamaan dengan 1 Syawal ____H. (please fill in the blank. nampak sgt aku bengap xtau kalendar islam). ohh dah raya! alalala. ni yg melemahkan jiwa raga. apsal mood xdtg2 lagi? kemana dia pergi. aduh. jangan kata xdapat tiket balik raya lagi. abes mcm mane aku nk raya sok tanpa mood raya didalam jiwa raga? ok boleh diam sekarang. banyak cekadak.

3. baju mana buat i nampak lagi vogue, nyahh?
im such an indecisive person. cuma perlu pilih, kebaya atau kurung moden? ape yg susah sgt? tapi dari td i've been spending like more than 1 hour just to pick for the right baju for tomoro. adoilaa~ dua2 pon vogue nyahh. (ok, dah perasan skarang. enough!) so, sumone has already chose for me. its the kurung moden. tengkiaw babeh! =)

4. dimana bunyi dam dam dum?
bunyi itu kian pudar di telinga kanda. ah ah. benci aku. xde mercun, mood raya pon kurang meletop. dimanakah kekanda2 tersayang dari kl yg belom pulang lagi ini? -- kekanda merujuk kepada pakcik makcik bangcik kakcik sepupu papat yang bertindak sbgai pengedar utama segala mercun-mercin di dunia ini. -- baikk, setalh mendapat pengesahan dari pihak berkuasa, esok mereka smpai. maka, jaga2lah warga telok kerang! yg pekak pasti terpulih pendengarannya. bagi jiran2 yang dah mula belagak dari semalam lagi dgn mercun2 beliau, sila berdiam diri dan simpan mercun kamu sekarang. stakat mcm bunyi kentut kucing, ape brgg bang? ahha~

5. ok, sebenarnya mcm ni...

aku dh ade baju raya! tp tudung lupa nk beli!!! arfgdhgjo;lfkdnbctudfjkl;. WTH. dem. dem. demmit. xnak raya!!

dah, sekarang kena pegi basuh muka dan sental kuat2. dengan harapan esok bangun pagi muka akan tros jadi flawless dan glowing seperti fazura. perasan nak mamp doe!
selamat hari raya to all!

No comments: